بسم الله الرحمن الرحيم
..Antara paparan di Blog ini mungkin anda telah terbaca di mana2 blog lain,,Anda tidak diminta untuk percaya 100%,,Terpulang pada Anda untuk menilai mengikut kepercayaan masing2,,dAn,,minat dipersilakan BerKonGsi,,,,tidak,,, sila tinGGalkan ..MaaF yg terKuranG dan teR LeBih..tEriMa Kasih kerana suDi SinGgah...

Thursday, July 21, 2011

Gambar Hantu Jepun Betul

..Gambar dan cerita hantu jepun ini mugkin sudah lama dan bulih jumpa mana2 blog yang ada di Malaysia ini..hehehe,,tapi saja mau kasi panas2 balik la dan ramai mungkin yang masih belum tau,,,kepada sesiapa yang berani tu bulih la anda cuba seperti arahan yang telah ditetapkan,,asal jangan tergoyah Iman..ngeee

Klik Gambar untuk lebih jelas..lebih Tip Top..hehehehehehe..


FUK YU


Pernah tengok hantu Jepun? Pernah terjumpa dengan hantu? Kalau belum pernah tengok, mari kita ramai-ramai tengok gambar di atas ini. Jangan tengok saja. Tenung dalam-dalam pada matanya tanpa beralih ke mana-mana dalam masa 5 minit.

Semasa tenung tu,sebut dan niat dalam hati yang korang nak tengok hantu Jepun. Ini bukan kurafat ke apa ke. Just nak test kamu orang punya pancaindera ja.

Aku tak jamin kalau hantu jepun ni kacau atau ikut kamu orang balik. Semuanya tanggungjawab kamu orang sendiri la,, risiko tanggung sendiri,,ngeeee!!

Mengikut info , gambar ini di lukis oleh seorang wanita Jepun yang telah mati bunuh diri.

Wajah sebenar HANTU gadis jepun ini dapat dilihat jika namanya “ fuk Yu ” disebut dalam hati.

Tenung saja pada matanya. Tenung 5 minit dan ia akan muncul.

Ada Berani ? Kalau berani, cubalah!

No comments:

Tabung Juga laGi

The Arrivals By Noregaaa & Achenahr

Loading...